Ingredienser:
2 portioner
- Babyspinatblade
- Fint strimlet spidskål (jeg har brugt både hvid og lilla)
- 1 gulerod
- Squash
- ½ dåse kikærter
- 50 gr. salatost (feta)
- 1 lille avocado
- Brombær
- Olie
- citronsaft
- Salt/peber
Tilberedning:
- Start med at vende kikærterne med olie og flagesalt
- Bag dem ved 200 gr. på en bageplade i ca. 20 minutter (test undervejs om de er blevet sprøde)
- Lad dem afkøle når de er færdige
- Skyl ca. ½ håndfuld babyspinat
- Skær eller riv kål og squash fint
- Guleroden renses og skæres i strimler med en skræller
- Skær avocado i skiver
- Skær osten i tern
- Arranger alt på et fad
- Rør 1 spkf olie med lidt citronsaft salt og peber og hæld over
Håndfulde
HF1-2: Spinat, spidskål, gulerod, squash
HF3: Kikærter, ost (denne har 16% fedt, derfor protein)
HF4: Brombær
Fedt: Olie, avocado
Smagsgiver: salt og peber
0 kommentarer