fbpx

Sensommer salat med brombær

Ingredienser:

2 portioner

  • Babyspinatblade
  • Fint strimlet spidskål (jeg har brugt både hvid og lilla)
  • 1 gulerod
  • Squash
  • ½ dåse kikærter
  • 50 gr. salatost (feta)
  • 1 lille avocado
  • Brombær
  • Olie
  • citronsaft
  • Salt/peber

Tilberedning:

  1. Start med at vende kikærterne med olie og flagesalt
  2. Bag dem ved 200 gr. på en bageplade i ca. 20 minutter (test undervejs om de er blevet sprøde)
  3. Lad dem afkøle når de er færdige
  4. Skyl ca. ½ håndfuld babyspinat
  5. Skær eller riv kål og squash fint
  6. Guleroden renses og skæres i strimler med en skræller
  7. Skær avocado i skiver
  8. Skær osten i tern
  9. Arranger alt på et fad
  10. Rør 1 spskf olie med lidt citronsaft salt og peber og hæld over

Q45+ fordeling:

  • 1: Spinat, spidskål, gulerod, squash
  • 2: Kikærter, ost (denne har 16% fedt, derfor protein)
  • 3: Brombær
  • 4: Olie, avocado
  • Smagsgiver: salt og peber

 

Pak Choi i wok med rejer, nudler og sesam

Pak choi er en skøn kåltype, som er meget brugt...

Bagte cocktail tomater med hvidløg

Jeg er vild med denne opskrift, som fremhæver...

Spinatvafler med laks

Spinatvaflerne kan laves med mange slags fyld og...

Brownie med sød kartoffel

En skøn kage, som er langt sundere end man...

Salat med blåbær, feta, avocado og kerner

Jeg er vild med denne kombination af sprødt,...

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

En skøn, farverig og mættende suppe til en kold dag

Hvid Sense Pizza med champignon, skinke og rødløg

Jeg elsker pizza! Hjemme hos os ender fredag...

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er...

Mavevenlig greenie

Smoothies er populære som morgenmad. De er...

Gulerodsboller

Saftige boller, som er gode at fryse....

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *