fbpx

Hjemmelavet marcipan uden sukker

Ingredienser

  • 400 gr. Mandler
  • 2,5 dl vand
  • Ca. 130 gr. Sukrin Melis
  • Chokolade 70% til overtræk

Sådan gør du

  1. Vand og sukrin melis koges op, reducerer til 2 – 2½ dl og køler af
  2. Mandlerne smuttes, tørres i ovn. Køler derefter af.
  3. Mandlerne males helt fint i blender eller foodprocessor.
  4. Lagen tilsættes til det hænger sammen.
    Massen skal ikke være for fugtig. Det kan godt være en idé at ælte den i hånden til sidst.
  5. Skal hvile i køleskab til næste dag

Herefter kan du anvende marcipanen som almindelig marcipan.

Jeg valgte at lave små kugler, som blev overtrukket med 70% mørk chokolade.

1 kugle vejer ca. 10 gram og tæller som 1 spskf. fedt.

Brownie med sød kartoffel

En skøn kage, som er langt sundere end man...

Salat med blåbær, feta, avocado og kerner

Jeg er vild med denne kombination af sprødt,...

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

En skøn, farverig og mættende suppe til en kold dag

Hvid Sense Pizza med champignon, skinke og rødløg

Jeg elsker pizza! Hjemme hos os ender fredag...

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er...

Mavevenlig greenie

Smoothies er populære som morgenmad. De er...

Gulerodsboller

Saftige boller, som er gode at fryse....

Grønkålschips

En sund snack, der smager syndigt Salte, sprøde...

Vandmelonsalat med feta

Sommerens skønneste salat Denne salat er en af...

Sense omelet med laks og asparges

Sense omelet med laks og asparges Når jeg har...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *