fbpx

Havregrød med æg og frugt

1 person

Ingredienser:

  • 1 dl. havregryn
  • 2 dl vand
  • 1 knivspids salt
  • 1 æg
  • ½ spsk smør
  • 1-2 tsk sukrin gold
  • ½ spsk mandelflager
  • bær eller frugt
  • Evt. kakaonibs

Tilberedning:

  1. Kom vand, havregryn og en anelse salt i en dyb tallerken.
  2. Sæt i mikroovn i 2 minutter (kan variere efter ovntype)
  3. Tag ud og rør 1 æg godt ud i grøden
  4. Giv grøden (med æg) 20 sekunder mere
  5. Server med smørklat, sukrin gold drys, mandler (eller andet) samt bær eller frugt

Håndfulde:

HF1-2: 0
HF3: æg
HF4: havregryn, bær/frugt
Fedt: smør, mandelflager
Smagsgivere: salt, sukrin gold

Bemærk! Denne morgenmad mangler grønt. Spis gerne gnavegrønt efter.

Pak Choi i wok med rejer, nudler og sesam

Pak choi er en skøn kåltype, som er meget brugt...

Bagte cocktail tomater med hvidløg

Jeg er vild med denne opskrift, som fremhæver...

Spinatvafler med laks

Spinatvaflerne kan laves med mange slags fyld og...

Brownie med sød kartoffel

En skøn kage, som er langt sundere end man...

Salat med blåbær, feta, avocado og kerner

Jeg er vild med denne kombination af sprødt,...

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

En skøn, farverig og mættende suppe til en kold dag

Hvid Sense Pizza med champignon, skinke og rødløg

Jeg elsker pizza! Hjemme hos os ender fredag...

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er...

Mavevenlig greenie

Smoothies er populære som morgenmad. De er...

Gulerodsboller

Saftige boller, som er gode at fryse....

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *