fbpx

Grønkålschips

En sund snack, der smager syndigt

Salte, sprøde chips regnes sædvanligvis som nydelsesmiddel. Altså knap så smart mad.

Men disse grønkålschips er både sprøde og sunde.


Grønkålschips

Forb. tid30 min
Tilb. tid15 min
Ret: Snack
Portioner: 2

Ingredienser

  • 1-2 blade Grønkål
  • 1 spsk Olivenolie
  • 0,5 spsk Revet parmesan

Sådan gør du

  • Rens grønkålen grundigt, så den er helt ren.
  • Skær stænglerene fra og pluk bladene i små buketter
  • Slyng kålen tør i et rent viskestykke
  • Kom kålen i en plastikpose og tilsæt olien plus halvdelen af saltet. Ryst posen for at fordele.
  • Bred kålen ud på bagepapir på en bageplade og drys med flagesalt plus evt. fint revet parmesan.
  • Bag ved 175 gr. i ca 15 minutter. Hold godt øje, for pludselig kan de få for meget. Du kan bruge varmluft, men skal så være ekstra opmærksom.
  • Tag ud og nyd!

Brownie med sød kartoffel

En skøn kage, som er langt sundere end man...

Salat med blåbær, feta, avocado og kerner

Jeg er vild med denne kombination af sprødt,...

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

En skøn, farverig og mættende suppe til en kold dag

Hvid Sense Pizza med champignon, skinke og rødløg

Jeg elsker pizza! Hjemme hos os ender fredag...

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er...

Mavevenlig greenie

Smoothies er populære som morgenmad. De er...

Gulerodsboller

Saftige boller, som er gode at fryse....

Grønkålschips

En sund snack, der smager syndigt Salte, sprøde...

Vandmelonsalat med feta

Sommerens skønneste salat Denne salat er en af...

Sense omelet med laks og asparges

Sense omelet med laks og asparges Når jeg har...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *