fbpx

Hjemmelavet rødkål med Sukrin Gold

Ingredienser

½ rødkål – ca. 600 gr.
1 dl. Æblecidereddike
1 dl. Frugtsaft (f.eks. Ribena) alternativt vand
Salt efter smag
1 dl./50 gr. Sukrin Gold (smag dig frem)
Evt. et laurbærblad

Sådan gør du

  1. Rødkålen snittes meget fint. Gerne på maskine.
  2. Alt kommes i en gryde og koges op
  3. Simrer i 1 – 1½ time
  4. Rør undervejs
  5. Smag til for salt, sødme.

Sense håndfulde

HF 1-2

Næringsindhold

Pr. 100 g
Energi 29 kcal
Protein 1,1 g
Kulhydrat 10 g
Fedt 0,14 g

Rødkål på glas indeholder ca. 90 kcal/100 gr.

Brownie med sød kartoffel

En skøn kage, som er langt sundere end man...

Salat med blåbær, feta, avocado og kerner

Jeg er vild med denne kombination af sprødt,...

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

En skøn, farverig og mættende suppe til en kold dag

Hvid Sense Pizza med champignon, skinke og rødløg

Jeg elsker pizza! Hjemme hos os ender fredag...

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er...

Mavevenlig greenie

Smoothies er populære som morgenmad. De er...

Gulerodsboller

Saftige boller, som er gode at fryse....

Grønkålschips

En sund snack, der smager syndigt Salte, sprøde...

Vandmelonsalat med feta

Sommerens skønneste salat Denne salat er en af...

Sense omelet med laks og asparges

Sense omelet med laks og asparges Når jeg har...

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *