Opskrifter

Vandmelonsalat med feta

Denne salat er en af mine absolutte sommerfavoritter. I Sense regi er det en af de opskrifter, som kan give anledning til tvivl og diskussion, som f.eks.:Er der ikke for meget HF4 (vandmelon)?Skal feta regnes som fedt eller protein?Så denne opskrift er et...

læs mere

Sense omelet med laks og asparges

Sense omelet med laks og asparges Når jeg har tid og lejlighed til det laver jeg ofte en "brunch-omelet", som jeg spiser omkring kl. 10 - 11. Fyldet afhænger af, hvad køleskabet gemmer, men denne er en absolut favorit udgave i luksusklassen. Ingredienser til omelet: 1...

læs mere

Sense karrysuppe

Sense karrysuppe en skøn og mættende suppe med masser af proteiner. Nyd en skøn og varmende Sense karrysuppe. Her har jeg brugt kogte ris, kyllingebryst og edemamme bønner som fyld. Du kunne også bruge suppen som sovs til boller i karry. Ingredienser til Sense...

læs mere

Karrysalat med æg

Ingredienser 1 dl. skyr, 0,2% 1 dl creme Fraiche 9% 1 lille finthakket æble 1 tsk karry, pulver 1 hårdkogt æg ca. 30 – 40 gr. Finthakket løg 20 gr mango chutney salt Sense fordeling HF1-2: løg HF3: æg HF4: Æble Mælkeration: skyr og creme fraiche Smagsgivere: karry,...

læs mere

Hjemmelavet rødkål med Sukrin Gold

Ingredienser ½ rødkål – ca. 600 gr. 1 dl. Æblecidereddike 1 dl. Frugtsaft (f.eks. Ribena) alternativt vand Salt efter smag 1 dl./50 gr. Sukrin Gold (smag dig frem) Evt. et laurbærblad Sådan gør du Rødkålen snittes meget fint. Gerne på maskine. Alt kommes i en gryde og...

læs mere

Hjemmelavet marcipan uden sukker

Ingredienser 400 gr. Mandler 2,5 dl vand Ca. 130 gr. Sukrin Melis Chokolade 70% til overtræk Sådan gør du Vand og sukrin melis koges op, reducerer til 2 – 2½ dl og køler af Mandlerne smuttes, tørres i ovn. Køler derefter af. Mandlerne males helt fint i blender eller...

læs mere