fbpx

Om Birgitte Reinhold

Birgitte Reinhold 
Lægeeksamineret kostvejleder
Premium Sense-konsulent
Mentor i Mad & Psyke med speciale i Sense
Certificeret yogalærer
Mindfulness instruktør
Hypnoseterapeut
Supervisor i Mad & Følelser

Mød Birgitte 

Mit navn er Birgitte Reinhold (måske kender du mig fra Voksen Yoga).

Jeg har det meste af mit liv levet med en yo-yo vægt. Så i mit klædeskab hænger tøj i 4 størrelser. De seneste år (særligt efter overgangsalderen) er vægten dog primært kravlet op ad.

Jeg har tidligere haft held til at tabe mig med støtte fra Vægtkonsulenterne. Så jeg ved, at det gør en kæmpe forskel at få hjælp undervejs. Det gælder også selv, om man muligvis allerede ved en hel del om ernæring.

I 2018 kom jeg i kontakt med Suzy og Jesper Wengel og fik, på baggrund af min uddannelse som kostvejleder, chancen for at start op som konsulent i det nordjyske. Efterfølgende har jeg taget deres uddannelse til Premium konsulent og til Mentor i Mad & Psyke med speciale i Sense.

De seneste 3 år har jeg kørt en lang række hold og bootcamp forløb i Sense regi, hvor jeg har hjulpet hundredvis af skønne kvinder med at få et varigt vægttab og et naturligt forhold til mad.

Fra 2021 står jeg på egne ben og kommer til at tilbyde et helt nyt koncept, som betyder at du får din underbevidsthed med i processen.