fbpx
Bortjsj – russisk rødbedesuppe

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

Bortjsj eller bortsch er en skøn suppe til en kold dag. For at få håndfuld 3 med har jeg brugt tynde strimler af oksekød (fra en minutbøf) som fyld. Alternativet kunne være kogte butterbeans Bortjsj – russisk rødbedesuppe Bortjsj eller borsch er en traditionel...
Sense Blomkålsgratin

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er holdt igen med fedtstoffet – uden at det går ud over smagen. Sense Blomkålsgratin 200 gr blomkål i buketter3-4 stk Forårsløg150 gr røget mørbrad eller skinke2-3 stk æg (afhængig af størrelse)1 dl Creme fine 7%100 gr...
Sense karrysuppe

Sense karrysuppe

Sense karrysuppe en skøn og mættende suppe med masser af proteiner. Nyd en skøn og varmende Sense karrysuppe. Her har jeg brugt kogte ris, kyllingebryst og edemamme bønner som fyld. Du kunne også bruge suppen som sovs til boller i karry. Ingredienser til Sense...
Hjemmelavet rødkål med Sukrin Gold

Hjemmelavet rødkål med Sukrin Gold

Ingredienser ½ rødkål – ca. 600 gr. 1 dl. Æblecidereddike 1 dl. Frugtsaft (f.eks. Ribena) alternativt vand Salt efter smag 1 dl./50 gr. Sukrin Gold (smag dig frem) Evt. et laurbærblad Sådan gør du Rødkålen snittes meget fint. Gerne på maskine. Alt kommes i en gryde og...
Karryret med blomkål og rejer

Karryret med blomkål og rejer

2 personer Ingredienser: ½ blomkålshoved ½ spsk fint hakket eller revet ingefær 1 fint hakket hvidløg 50 – 100 gr frisk spinat (efter ønske) ½ dåse kikærter ½ dåse kokosmælk light (eller 1 lille) 100 – 150 gr. Rejer 1 tomat 2 spsk kokosmel Limebåde 1 spsk...