fbpx
Pak Choi i wok med rejer, nudler og sesam

Pak Choi i wok med rejer, nudler og sesam

Pak choi er en skøn kåltype, som er meget brugt i det asiatiske køkken. Wok med pak choi, rejer, nudler og sesamfrø En lynhurtig, frisk og sund ret wok 500 gr pak choi200 gr rejer75 gr fuldkorns nudler (tørret vægt)2 spsk kokosolie1 spsk sesamolie2 spsk citronsaft2...
Bagte cocktail tomater med hvidløg

Bagte cocktail tomater med hvidløg

Jeg er vild med denne opskrift, som fremhæver tomaternes sødme. Du kan sagtens lave rigeligt og bruge dem dagen efter. Bagte cocktailtomater med hvidløg Marinaden giver tomaterne umami og fremhæver deres sødme 400 gr cocktailtomater m stilk2 fed hvidløg1 spsk...
Bortjsj – russisk rødbedesuppe

Bortjsj – russisk rødbedesuppe

Bortjsj eller bortsch er en skøn suppe til en kold dag. For at få håndfuld 3 med har jeg brugt tynde strimler af oksekød (fra en minutbøf) som fyld. Alternativet kunne være kogte butterbeans Bortjsj – russisk rødbedesuppe Bortjsj eller borsch er en traditionel...
Sense Blomkålsgratin

Sense Blomkålsgratin

En elsket klassiker i en Senset udgave. Her er holdt igen med fedtstoffet – uden at det går ud over smagen. Sense Blomkålsgratin 200 gr blomkål i buketter3-4 stk Forårsløg150 gr røget mørbrad eller skinke2-3 stk æg (afhængig af størrelse)1 dl Creme fine 7%100 gr...
Sense karrysuppe

Sense karrysuppe

Sense karrysuppe en skøn og mættende suppe med masser af proteiner. Nyd en skøn og varmende Sense karrysuppe. Her har jeg brugt kogte ris, kyllingebryst og edemamme bønner som fyld. Du kunne også bruge suppen som sovs til boller i karry. Ingredienser til Sense...